om oss

Svenska Räddningsprodukter grundades 2009 av Fredrik Forsberg och Magnus Andersson , båda arbetande som heltidsbrandmän och med bakgrund från operativ räddningstjänst sedan början av 90-talet.

SRP´s sortiment av räddningsdockor är framtagna efter ett flerårigt samarbete med anrika Tärnsjö Garveri AB, efter ha ledsnat på de dockor som finns på marknaden som inte klarar av de temperaturer dockorna utsätts för under rökdykning OCH har en realistisk vikt och funktion, utan att gå sönder när man sliter i, drar och släpar dockorna.

Prototyperna har varit många, och modellerna har fått utstå en hel del stryk under resans gång för att vi sedan en tid tillbaka stolt kan saluföra ett riktigt bra sortiment för övningar både på land och i vatten, och framför allt hållbara produkter för räddningstjänst, polis, militär, sjöräddning, kriminalvård, vårdsektor m.m!

SRP,  "Orginalet" -Inte att förknippas med de som försöker efterlikna Svenska Räddningsprodukters högkvalitativa övningsdockor! Övningsdockor från oss är uppmärkta med logotype S R P, ett sigill för funktion, kvalitet och hållbarhet! 

SRP´s övriga produktsortiment är noga utvalt för absolut högsta kvalitet från marknadsledande tillverkare/leverantörer.

 

Välkomna att öva realistiskt Ni med!

SVENSKA RÄDDNINGSPRODUKTER AB

 

 

 

 

Läs mer:

Tidningsreportage om Svenska Räddningsprodukter: